Dakkappen

Deze dakkappen zijn onlangs geplaatst bij een klant van ons in Oostvoorne. Deze dakkappen zijn als maatwerk geleverd. Het bouwbedrijf had 10 huizen waar in fases de dakkappen geplaatst moesten worden. De houtskeletconstructies zijn geleverd met werktekeningen en constructieberekeningen, en zijn tevens geplaatst door onze partners.

TotalGlass kozijnen

De TotalGlass kozijnen in ons luxe segment zijn hele bijzondere kozijnen die volledig van glas zijn gemaakt. Het idee erachter is de harmonie van de laatste trends in de bouw. De combinatie van glas en hout wat samenkomt in de afwerking van deze kozijnen. De profielen van de TotalGlass kozijnen zijn uitgerust met een avontuurlijk design, hebben een brede keuze in kleur (hout), en zijn energiezuinig. Onze fabrikant van de TotalGlass kozijnen vindt dat er geen limitaties moeten zijn in het bereiken van de bouw van jouw droomhuis.

Energy+ en AluEnergy+ kozijnen

Stel je een ruimte vol natuurlijke schoonheid en luxe voor. Dat kan met onze kozijnen uit het luxe segment. Energiezuinige kozijnen die prettig voor het oog zijn. Maak gebruik van de luxe die speciaal voor jou wordt gemaakt.